Auto Theorie Samenvatting 2019 ANWB (DOWNLOAD)

Auto Theorie Samenvatting 2019 ANWB (DOWNLOAD)
€ 5,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wil jij alles nog snel even herhalen voor je Auto Theorie Examen? Maak dan gebruik van deze digitale Auto Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. De samenvatting is geschreven op basis van het Auto Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB. Je krijgt toegang tot deze samenvatting via je account op onze website. Je kunt er direct mee aan de slag!


Maak een account aan bij het afrekenen. Alleen dan kun je de samenvatting downloaden uit je account!

* Verplichte velden

€ 5,00
Beschrijving

Details

Leren met een digitale Auto Theorie Samenvatting 2019

Heb jij je ingeschreven voor het Auto Theorie Examen bij het CBR? Maar ben je bang dat je de auto theorie nog niet voldoende beheerst? Dan hebben wij een leuk en handig product voor je. Met deze Auto Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren neem jij eenvoudig en snel alle auto theorie nogmaals door. Zo ben jij er zeker van dat jij alle belangrijke punten goed in je hoofd hebt en met vertrouwen naar het Auto Theorie Examen kunt gaan!

De samenvatting bestaat uit 49 pagina's en bevat vele afbeeldingen die het leuk maken om het document door te nemen. Wij begrijpen dat jij een samenvatting mogelijk kort voor het geplande Auto Theorie Examen aan wilt schaffen. Daarom bieden wij jou deze digitale variant aan. Je ontvangt de samenvatting direct na betaling in je account op onze website. Je kunt hem daar dan gelijk downloaden en uitprinten. Ga gauw aan de slag met deze Auto Theorie Samenvatting en bereid je goed voor op het Auto Theorie Examen!

 

Gebruik de samenvatting naast het Auto Theorieboek van de ANWB

Wij raden je aan om de Auto Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren naast het Auto Theorieboek van de ANWB te gebruiken. Je kunt de samenvatting dan makkelijk aanvullen op punten die jij lastig of belangrijk vindt. Neem de samenvatting vervolgens een aantal keer goed door, en je zult verstelt staan over hoeveel jij al weet. Zo leer jij snel en efficiënt voor je Auto Theorie Examen!

Je kunt het Auto Theorieboek van de ANWB gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor auto theorieboeken worden door de uitgever bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus dezelfde prijzen. Het enige waar je voordeel op kunt behalen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!'

Klik hier om het Auto Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB te bestellen. 

 

Of heb jij liever een Auto Theorieboek met Online Oefenexamens?

Maak jij graag online oefenexamens om te testen of je de auto theoriestof voldoende beheerst? Dan raden wij jou het Auto Theorieboek met Online Examens Oefenen van de ANWB aan. Je ontvangt in deze set het hierboven beschreven Auto Theorieboek mét een toegangscode voor de Online Omgeving van de ANWB. Hier kun jij maar liefst 2 maanden lang Online Auto Theorie Examens oefenen. Beantwoord jij vragen onjuist? Dan krijg jij teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn. Op deze wijze leer jij interactief verder, en bereid jij je uitermate goed voor op het Auto Theorie Examen!

Ben jij enthousiast geworden over deze set? Klik dan hier om het Auto Theorieboek mét Online Examens Oefenen van de ANWB te bestellen. Ook voor deze set hoef je niet verder te zoeken. Iedere webshop of winkel hanteert dezelfde prijs. Bestel vandaag, en je hebt je bestelling morgen in huis. We sturen dit artikel gratis naar je toe! 

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2019
Aantal pagina's 49
Uitgever Zorgeloos Studeren
Taal Nederlands
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Reviews

Reviews 10 item(s)

Titel
Ik heb er niet echt veel aan gehad omdat ik veel dingen al wist maar als je echt een beginner bent is het wel behulpzaam
Review door iklim / (Geplaatst op 17-12-2018)
Review samenvatting
Prima complete samenvatting in 49 blz met alles eropaan.
Aangekocht en daarna 1 daagse cursus. Conclusie: geslaagd
Review door Kimberley / (Geplaatst op 17-12-2018)
Auto samenvatting
superhandig, je krijgt direct toegang nadat je betaald hebt. je hoeft helmeaal niet te wachten ofso
Review door ilias / (Geplaatst op 25-11-2018)
Samenvatting
Handige samenvatting om alles nog even snel 1 keer door te nemen
Review door Roos / (Geplaatst op 22-11-2018)
ANWB samenvatting
Supergoede samenvatting! Kopen mensen, echt heel goed!
Review door Jones / (Geplaatst op 24-10-2018)
Goede samenvatting!
Dit is echt een hele goede samenvatting! Wou dat ik hem eerder had gekocht.
Review door Femke / (Geplaatst op 10-09-2018)
samenvatting
Het lukte mij niet om de samenvatting te downloaden, doordat ik iets verkeerd deed. Ik ben goed geholpen, en kan nu gaan leren! dankjewel
Review door Linde / (Geplaatst op 06-09-2018)
Auto samenvatting
Erg goede samenvatting! Is het waard om te kopen!
Review door Kay / (Geplaatst op 05-09-2018)
Kopen!!!
Goed man, kopen!
Review door John / (Geplaatst op 08-08-2018)
Samenvatting
Hele goede samenvatting! Alles is supergoed uitgelegd!
Review door Senna / (Geplaatst op 02-08-2018)