Auto Theorie Samenvatting 2018/2019 ANWB (PRINT)

Auto Theorie Samenvatting 2018/2019 ANWB (PRINT)
€ 7,95

Wil jij makkelijk en snel leren? Maak dan gebruik van deze Auto Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. De samenvatting is geschreven op basis van het Auto Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB. Je ontvangt de samenvatting per post in een prachtig A4 boekje.


Vandaag besteld = Morgen in huis!

OF
Beschrijving

Details

Leren met een Auto Theorie Samenvatting 2018/2019

Vind jij het Auto Theorieboek van de ANWB ook maar dik en langdradig? Dan hebben wij de oplossing voor je. Zorgeloos Studeren heeft namelijk een zeer professionele samenvatting van dit boek geschreven. In 49 pagina's vertelt Zorgeloos Studeren je alles wat je moet weten. Zij volgen hierbij de indeling van het Auto Theorieboek van de ANWB. Alle belangrijke punten worden benoemd. Om het leuk te maken hebben zij ook foto's toegevoegd aan de samenvatting.

Je ontvangt deze Auto Theorie Samenvatting in een fraai A4-boekje. We sturen je deze dezelfde dag nog toe. Vandaag besteld = Morgen in huis! De verzendkosten bedragen € 2,95. Als je bij ons ook een Auto Theorieboek bestelt dan rekenen wij geen verzendkosten. Ga je liever voor een digitale variant van de samenvatting? Klik dan hier. Deze bestel je voor slechts € 5,- !

Maak net als vele anderen gebruik van deze superhandige Auto Theorie Samenvatting en bereid je gemakkelijk en snel voor op het Auto Theorie Examen! 

 

Gebruik de samenvatting naast het Auto Theorieboek van de ANWB

Wij raden je aan om de Auto Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren naast het Auto Theorieboek van de ANWB te gebruiken. Je kunt de samenvatting dan makkelijk aanvullen op punten die jij lastig of belangrijk vindt. Neem de samenvatting vervolgens een aantal keer goed door, en je zult verstelt staan over hoeveel jij al weet. Zo leer jij snel en efficiënt voor je Auto Theorie Examen!

Je kunt het Auto Theorieboek van de ANWB gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor auto theorieboeken worden door de uitgever bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus dezelfde prijzen. Het enige waar je voordeel op kunt behalen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!'

Klik hier om het Auto Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB te bestellen. 

 

Of heb jij liever een Auto Theorieboek met Online Oefenexamens?

Maak jij graag online oefenexamens om te testen of je de auto theoriestof voldoende beheerst? Dan raden wij jou het Auto Theorieboek met Online Examens Oefenen van de ANWB aan. Je ontvangt in deze set het hierboven beschreven Auto Theorieboek mét een toegangscode voor de Online Omgeving van de ANWB. Hier kun jij maar liefst 2 maanden lang Online Auto Theorie Examens oefenen. Beantwoord jij vragen onjuist? Dan krijg jij teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn. Op deze wijze leer jij interactief verder, en bereid jij je uitermate goed voor op het Auto Theorie Examen!

Ben jij enthousiast geworden over deze set? Klik dan hier om het Auto Theorieboek mét Online Examens Oefenen van de ANWB te bestellen. Ook voor deze set hoef je niet verder te zoeken. Iedere webshop of winkel hanteert dezelfde prijs. Bestel vandaag, en je hebt je bestelling morgen in huis. We sturen dit artikel gratis naar je toe! 

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2018-2019
Aantal pagina's 49
ISBN 8719327044087
Uitgever Zorgeloos Studeren
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 13 item(s)

Super boekje
Beknopt, overzichtelijk en praktisch geschreven boekje. Na 3 gezakt te zijn is mijn zoon eindelijk geslaagd!
Review door Sanna / (Geplaatst op 17-12-2018)
Auto theorie
Lekker makkelijk om mee te nemen en voor snel iets op te zoeken
Review door B / (Geplaatst op 17-12-2018)
Auto samenvatting
Echt SUPERHANDIG! Zo blij hiermee, leren is zo makkelijk zo.
Review door Farida / (Geplaatst op 20-11-2018)
Auto samenvatting
Super handig om uit te leren
Review door Kamlia / (Geplaatst op 19-10-2018)
Auto samenvatting
Snel bezorgd, ziet er verder heel goed uit. Volgens mij helemaal compleet!
Review door Melanie / (Geplaatst op 13-10-2018)
auto examen
Ik heb het boek en de samenvatting gekocht. Heel makkelijk om de auto theorie te leren zo!
Review door Chantal / (Geplaatst op 20-09-2018)
Goed
Goede samenvatting. Mooi boekje!
Review door David / (Geplaatst op 15-09-2018)
Auto samenvatting
Ik had eerst het boek besteld, maar dat vond ik toch wel veel leren. Daarna toch deze samenvatting gekocht. En dit is echt heel handig om te leren!
Review door Ellen / (Geplaatst op 14-09-2018)
Auto samenvatting
Deze samenvatting is heel duidelijk. Superhandig om mee te leren!
Review door Miriam / (Geplaatst op 11-09-2018)
Goed
Gewoon goed
Review door Yassin / (Geplaatst op 05-09-2018)
Auto
Goede samenvatting, bevat veel belangrijke onderdelen!
Review door Pieter / (Geplaatst op 03-09-2018)
Heel goed!
Zeer goede samenvatting, precies wat ik er van verwacht had!
Review door Emmaly / (Geplaatst op 02-09-2018)
Goede samenvatting!
Ik kan lastig leren uit een boek, deze samenvatting was voor mij echt een uitkomst. Zo kon ik de theorie toch tot me nemen!
Review door Lizette / (Geplaatst op 01-09-2018)