Auto Theorieboek Rijbewijs B 2019 - ANWB

Auto Theorieboek Rijbewijs B 2019 - ANWB
€ 19,95

De ANWB staat al jarenlang bekend als één van de beste rij- en theorie opleidingen in Nederland. Dit Auto Theorieboek is dan ook uitermate geschikt om je Auto Theorie Examen mee te behalen. Het theorieboek is op een formele maar zeer duidelijke manier geschreven. Het bevat alle verkeersregels en verkeerssituaties die jij moet kennen voor je Auto Theorie Examen. Als jij je Auto Theorie Examen snel wilt behalen, dan zit je met dit Auto Theorieboek helemaal goed!


Wij verkopen de allernieuwste editie. Versie 2019! Gratis verzending!

OF
Beschrijving

Details

Leren met het Auto Theorieboek van de ANWB

Heb jij je Auto Theorie Examen al ingepland? En moet je nu gauw aan de studie? Dan kunnen wij je dit Auto Theorieboek van de ANWB zeker aanraden!

De ANWB is al jarenlang één van de marktleiders op het gebied van rij- en theorie opleidingen in Nederland. Met een Auto Theorieboek van de ANWB zit je altijd goed. De ANWB volgt namelijk met haar Auto Theorieboek de richtlijnen van het CBR, en brengt zeer regelmatig nieuwe versies uit. Je ontvangt van ons altijd de nieuwste editie van dit theorieboek. 

Het Auto Theorieboek van de ANWB is ingedeeld in 37 korte en bondige hoofdstukken. Hierdoor kun je gemakkelijk onderwerp voor onderwerp leren, en ben je niet genoodzaakt hele delen van het boek in één keer door te lezen. Zo gaat het ene hoofdstuk over de voorrangsregels, en weer een andere over de verkeersregels bij rotondes. Ook zijn er hoofdstukken die zich richten op de technische aspecten van een auto, en de inrichtingseisen. Denk hierbij aan eisen die gesteld worden aan de banden, verlichting of remmen. 

De ANWB probeert het leuk te maken voor jou door veel afbeeldingen toe te voegen. Deze verduidelijken de taaie auto theoriestof. De gehele auto theorie wordt in duidelijke en begrijpelijke taal aan je toegelicht. Met het Auto Theorieboek van de ANWB ben je 100% zeker goed voorbereid op het Auto Theorie Examen! 

 

Prijzen vergelijken?

Je kunt het Auto Theorieboek van de ANWB gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor auto theorieboeken worden door de uitgever bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus dezelfde prijzen. Het enige waar je voordeel op kunt behalen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!' en supersnelle verzending. Vandaag besteld = Morgen in huis!

 

Graag sneller leren met een Auto Theorie Samenvatting?

Zie jij er tegen op om een heel Auto Theorieboek uit je hoofd te leren? En wil je graag op een zo makkelijk mogelijke manier je Auto Theorie Examen halen? Maak dan naast het Auto Theorieboek van de ANWB, ook gebruik van de Auto Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. Op deze wijze kun jij je gemakkelijk en snel voorbereiden op het Auto Theorie Examen!

Het gehele Auto Theorieboek Rijbewijs B van de ANWB in in deze samenvatting samengevat in slechts 49 pagina’s. Neem de samenvatting door voordat je aan het theorieboek begint, zodat je alvast wat kennis bezit. Of neem hem door nadat je het theorieboek hebt doorgenomen. Zo leer je gemakkelijk en snel alle belangrijke punten uit je hoofd. Met een aantal keer doornemen, kom jij al een heel eind! 

Zorgeloos Studeren is een expert op het gebied van samenvattingen. Zij schrijven al jaren uitstekende samenvattingen, met als doel het voor jou makkelijker te maken. Doe er je voordeel mee! Je kunt deze Auto Theorie Samenvatting hier als Download, of hier als A4-boekje bestellen. Veel leerplezier!
 

Wil je ook graag Online Auto Theorie Examens Oefenen?

Wil je naast het doornemen van het Auto Theorieboek van de ANWB ook graag Online Oefenexamens maken. Ga dan voor het Auto Theorieboek mét Online Examens Oefenen van de ANWB. Bij dit boek ontvang jij een code waarmee je maar liefst 2 maanden online kunt oefenen. Beantwoord je vragen onjuist? Dan krijg je direct teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn, en waarom. Hierdoor leer je dus interactief verder!  

Klik hier om het Auto Theorieboek mét Online Examens Oefenen van de ANWB te bestellen.

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2019
Aantal pagina's 302
Druk 1
ISBN 97890-1804-5548
Uitgever ANWB
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 12 item(s)

Theorie
Goed en duidelijk
Review door Rungnapa / (Geplaatst op 09-08-2019)
Theorie auto 2019
Zeer duidelijk en makkelijk te begrijpen
Review door Ikram / (Geplaatst op 12-02-2019)
Boek en samenvatting
Uitstekende website en klantenservice. Ik heb het boek met de samenvatting besteld, en had het de volgende dag al in huis. Beide producten zijn me zeer goed bevallen.
Review door Ryan / (Geplaatst op 24-10-2018)
Auto boek anwb
Prima theorieboek, bereid goed voor op het examen
Review door Christina / (Geplaatst op 17-10-2018)
Snel je auto theorie halen
Echt superhandig dat je hier een boek met samenvatting kunt bestellen. Ik raad het iedereen aan. Zo kun je echt heel snel je auto theorie halen.
Review door Louren / (Geplaatst op 16-10-2018)
Auto boek met samenvatting
Boek is goed te lezen. Met de samenvatting ernaast makkelijk uit je hoofd te leren.
Review door Chantal / (Geplaatst op 17-09-2018)
Auto Theorieboek
Boek is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb ook de samenvatting meebesteld. Dat is echt makkelijk om mee te leren.
Review door Lydia / (Geplaatst op 15-09-2018)
Aanrader
Goed boek met veel plaatjes. Leuk om te lezen.
Review door Robine / (Geplaatst op 10-09-2018)
Auto amwb
Makkelijk boek om je auto theorie mee te leren
Review door Nesrin / (Geplaatst op 06-09-2018)
Auto
Goed boek
Review door Koen / (Geplaatst op 29-07-2018)
Anwb
Even getwijfeld welk boek ik moest bestellen, maar uiteindelijk anwb gekozen, omdat zij toch al heel lang dingen met verkeer doen. Boek bevalt goed.
Review door Anouk / (Geplaatst op 19-07-2018)
Theorie boek auto
Prima theorie boek
Review door Marion / (Geplaatst op 03-07-2018)