Brommer Theorie Samenvatting 2018/2019 ANWB (PRINT)

Brommer Theorie Samenvatting 2018/2019 ANWB (PRINT)
€ 7,95

Heb jij moeite om de brommer theorie te onthouden? Dan is leren met deze Brommer Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren de oplossing. Deze samenvatting is geschreven op basis van het Brommer Theorieboek Rijbewijs AM van de ANWB. We sturen deze samenvatting per post aan je toe. Je ontvangt een prachtig A4-boekje


Vandaag besteld = Morgen in huis!

OF
Beschrijving

Details

Leren met een Brommer Theorie Samenvatting 2018/2019

Met deze Brommer Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren bereid jij je gemakkelijk en snel voor op het Brommer Theorie Examen. Deze samenvatting is geschreven op basis van het Brommer Theorieboek van de ANWB en bevat alle hoofdpunten uit het boek. Neem deze samenvatting een aantal keer goed door en jij weet al een heleboel!

De samenvatting bestaat uit 31 pagina's, en bevat ook vele afbeeldingen. Dit maakt het leren een stuk leuker. We sturen deze Brommer Theorie Samenvatting in een fraai A4-Boekje per post aan je toe. Vandaag besteld = Morgen in huis. De verzendkosten voor het A4-boekje bedragen € 2,95. Als je deze samenvatting in combinatie met een Brommer Theorieboek aanschaft, dan betaal je geen verzendkosten. Je kunt ook voor een digitale versie van de Brommer Theorie Samenvatting gaan. Je kunt deze hier bestellen voor slechts € 5,- !

 

Gebruik de samenvatting naast het Brommer Theorieboek van de ANWB

Wij raden je aan om de Brommer Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren naast het Brommer Theorieboek van de ANWB te gebruiken. Je kunt de samenvatting dan makkelijk aanvullen op punten die jij moeilijk vindt. Neem de samenvatting vervolgens een aantal keer goed door, en je zult verstelt staan over hoeveel jij al weet. Zo leer jij snel en efficiënt voor je Brommer Theorie Examen!

Je kunt het Brommer Theorieboek van de ANWB gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor brommer theorieboeken worden door de uitgever bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus dezelfde prijzen. Het enige waar je voordeel op kunt behalen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!'

Klik hier om het Brommer Theorieboek Rijbewijs AM van de ANWB te bestellen. 

 

Of heb je liever een Brommer Theorieboek met Online Oefenexamens?

Maak jij graag online oefenexamens om te testen of je de brommer theoriestof voldoende beheerst? Dan raden wij jou het Brommer Theorieboek met Online Examens Oefenen van de ANWB aan. Je ontvangt in deze set het hierboven beschreven Brommer Theorieboek mét een toegangscode voor de Online Omgeving van de ANWB. Hier kun jij maar liefst 2 maanden lang Online Brommer Theorie Examens oefenen. Beantwoord jij vragen onjuist? Dan krijg jij teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn. Op deze wijze leer jij interactief verder, en bereid jij je uitermate goed voor op het Brommer Theorie Examen!

Ben jij enthousiast geworden over deze set? Klik dan hier om het Brommer Theorieboek mét Online Examens Oefenen van de ANWB te bestellen. Ook voor deze set hoef je niet verder te zoeken. Iedere webshop of winkel hanteert dezelfde prijs. Bestel vandaag, en je hebt je bestelling morgen in huis. We sturen dit artikel gratis naar je toe! 

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2018-2019
Aantal pagina's 31
ISBN 8719327047507
Uitgever Zorgeloos Studeren
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 8 item(s)

Top
Snelle service en duidelijke uitleg
Review door Twan / (Geplaatst op 07-01-2019)
Samenvatting
Fijne samenvatting, en heel snel in huis
Review door Jamal / (Geplaatst op 25-11-2018)
In 1 keer gehaald
Deze samenvatting is echt perfect. Ik heb deze met name uit mijn hoofd geleerd, en ben daarna op examen gegaan. Dat was in 1 keer raak!
Review door Jesse / (Geplaatst op 13-10-2018)
Samenvatting is goed
Heel goed!
Review door Evelyne / (Geplaatst op 04-10-2018)
scooter
Makkelijk om alle stof mee uit je hoofd te leren
Review door Tamara / (Geplaatst op 02-10-2018)
Heel makkelijk
Superhandig, had ik deze maar gelijk met het boek aangeschaft. Veel makkelijker leren
Review door Selena / (Geplaatst op 26-09-2018)
Brommer
Heel handig om naast het boek te gebruiken. Met de samenvatting kan je makkelijk stampen.
Review door Jamie / (Geplaatst op 16-09-2018)
Samenvatting
Echt een supergoede samenvatting. Zo blij met deze aankoop!
Review door Boris / (Geplaatst op 14-09-2018)