Bromfiets Theorie Samenvatting 2018/2019 VekaBest (PRINT)

Bromfiets Theorie Samenvatting 2018/2019 VekaBest (PRINT)
€ 7,95

Vind jij het lastig om de bromfiets theorie te onthouden? Herhaal dan met deze Bromfiets Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren nogmaals alle belangrijke punten. Deze samenvatting is geschreven op basis van het Bromfiets Theorieboek Rijbewijs AM van VekaBest. Je ontvangt deze samenvatting in een prachtig A4-boekje. Deze sturen we per post naar je toe. 


Vandaag besteld = Morgen in huis!

OF
Beschrijving

Details

Leren met een Bromfiets Theorie Samenvatting 2018/2019

Vind jij het lastig om de bromfiets theorie te onthouden? En leer jij mogelijk makkelijker met een samenvatting? Dan is deze Bromfiets Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren geschikt voor jou. Deze Bromfiets Theorie Samenvatting is geschreven op basis van het Bromfiets Theorieboek van VekaBest, en volgt dan ook de indeling van dit theorieboek. Alle belangrijke punten worden op duidelijke wijze beschreven, en aangevuld met afbeeldingen. De samenvatting bestaat uit 28 pagina's.

Je ontvangt deze Bromfiets Theorie Samenvatting in een prachtig A4-boekje. We sturen deze dezelfde werkdag nog aan je toe. Vandaag besteld = Morgen in huis! De verzendkosten voor het A4-boekje bedragen € 2,95. Als je deze samenvatting in combinatie met een Bromfiets Theorieboek aanschaft, dan betaal je geen verzendkosten. Je kunt ook voor een digitale versie van de Bromfiets Theorie Samenvatting gaan. Je kunt deze hier bestellen voor slechts € 5,- !

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2018-2019
Aantal pagina's 28
ISBN 8719327047514
Uitgever Zorgeloos Studeren
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 4 item(s)

Samenvatting
superhandige samenvatting. alles staat erin, ik ben er echt heel blij mee
Review door Lianne / (Geplaatst op 01-12-2018)
Scooter samenvatting
Ideale samenvatting om uit te leren. Zo weet je alles snel uit je hoofd!
Review door Henriette / (Geplaatst op 17-10-2018)
Brommer
Uitstekend boek! Ik heb ook de samenvatting besteld. Was heel handig om alles nog snel even door te nemen voor het examen! Zeer tevreden!
Review door Vincent / (Geplaatst op 20-09-2018)
Bromfiets samenvatting
Zeer goede samenvatting. Makkelijk om naast het boek te gebruiken.
Review door Anouk / (Geplaatst op 17-09-2018)