Klein Vaarbewijs Bundel Uitgebreid 2018 - Studiewijzer

Klein Vaarbewijs Bundel Uitgebreid 2018 - Studiewijzer
€ 61,95

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Unieke Bundel bestaande uit:
 
- Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2 - HISWA
- Klein Vaarbewijs Deel 1 Samenvatting 2018
- Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting 2018
 
We zijn de enige aanbieder in de markt die dit aanbieden. Koop het nu, bij ons!
1 x Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2   +€ 21,95
1 x Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting (NIEUW)   +€ 25,00
1 x Klein vaarbewijs Deel 1 Samenvatting - Studiewijzer   +€ 15,00

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Beschrijving

Details

Unieke Bundel bestaande uit:

THEORIE boeken & samenvattingen biedt een unieke bundel aan. We zijn de enigste in de markt die dit aanbieden. De bundel bestaat uit:

  • Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2 - HISWA
  • Klein Vaarbewijs Deel 1 Samenvatting 2018
  • Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting 2018

Cursusboek Klein Vaarbewijs

Alles wat je moet weten voor het examen Klein Vaarbewijs 1 & 2 Een nieuwe en verfrissende kijk op het examen Klein Vaarbewijs. Eenvoudige teksten, heldere illustraties, no nonsens en examengericht.

Het Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 is al meer dan 15 jaar het meest gebruikte boek bij de Vaarbewijsopleidingen in Nederland en is ook prima geschikt voor zelfstudie. Het boek is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen vaarervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is een product van de jarenlange leservaring van vele vaarbewijs instructeurs.

Meer dan 800 oefenvragen In het cursusboek

Klein Vaarbewijs 1 en 2 staan meer dan 800 oefenvragen. Elk stukje leerstof wordt gevolgd door een aantal oefenvragen omdat leren meer is dan alleen lezen. Je moet ook testen of je de leerstof begrepen hebt. De gebruiker kan altijd met zijn vragen en opmerkingen bij VBO terecht. Het is een cursusboek voor en door de watersporter. Dankzij de input van de gebruikers is deze elfde druk weer een stuk beter en completer dan de vorige druk.

Vaarbewijs plus Internationaal Vaarbewijs, het ICC inland and coastal waters

In Nederland is het Vaarbewijs verplicht voor een beperkte categorie boten (langer dan 15 meter en/of sneller dan 20 km/uur) maar in het buitenland is het vaarbewijs vaak verplicht voor vrijwel alle boten. Omdat het Nederlandse Klein Vaarbewijs is gecombineerd met het internationale ICC inland and coastal waters voldoet u met het ICC aan vrijwel alle buitenlandse eisen.

Auteur

Ben Ros is als schrijver van het boek de schakel tussen de examenkandidaat en examencommissie. Hij is niet de bedenker maar meer een vertaler; hij vertaalt de exameneisen en ingewikkelde wetsteksten naar eenvoudig, voor iedereen begrijpelijk Nederlands.

Gratis verzending!

Klein Vaarbewijs Deel 1 Samenvatting 2018

THEORIE boeken & samenvattingen biedt een zeer professionele en uitgebreide samenvatting van het gehele boek Vaarbewijs deel 1 aan. De samenvatting bestaat uit 38 pagina's en is geschreven naar aanleiding van het meest recente studiemateriaal van Vaarbewijs Opleidingen (VBO). Je ontvangt de samenvatting na betaling direct digitaal in je account. Je kunt de samenvatting vervolgens zelf thuis uitprinten.

Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting 2018

THEORIE boeken & samenvattingen biedt een zeer professionele en uitgebreide samenvatting van het gehele boek Vaarbewijs deel 2 aan. De samenvatting bestaat uit 60pagina's en is geschreven naar aanleiding van het meest recente studiemateriaal van Vaarbewijs Opleidingen (VBO). Je ontvangt de samenvatting na betaling direct digitaal in je account. Je kunt de samenvatting vervolgens zelf thuis uitprinten.

Extra informatie

Extra informatie

Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews