Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II en Portland Course Plotter

Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II en Portland Course Plotter
€ 46,90

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

In dit pakket ontvang je de allernieuwste editie van het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Ben Ros, samen met de Portland Plotter van Blundell Harling Navigation.


Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending! 

1 x Portland Course Plotter   +€ 24,95
1 x Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2   +€ 21,95

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Beschrijving

Details

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2

Dit Cursusboek Klein Vaarbewijs van Ben Ros is een uitermate geschikt leermiddel voor het behalen van je Klein Vaarbewijs. Het boek is op eenvoudige en duidelijke wijze geschreven, waardoor de vaarbewijs theorie voor iedereen makkelijk te begrijpen is. Ook als je geen tot weinig ervaring hebt met de watersport. 

Het boek is examengericht geschreven. Iedere paragraaf wordt afgesloten met een groot aantal oefenexamenvragen. Je test dus direct of je hetgeen je gelezen hebt toe kunt passen. Door op deze wijze te leren, bereid jij je goed voor op het Klein Vaarbewijs Examen. In het Cursusboek Klein Vaarbewijs staan in totaal maar liefst 800 oefenexamenvragen. 

Kortom een zeer geschikt leermiddel voor het behalen van je Klein Vaarbewijs! 

 

Portland Course Plotter 

Je ontvangt van ons de originele Portland Course Plotter van BH Navigation. Dit is het meest populaire instrument voor kaartpassen, en wordt dan ook over de hele wereld gebruikt. Je kunt met deze koersplotter eenvoudig koersen en peilingen uitzetten, en direct de correctie voor de variatie aflezen. Dit instrument wordt veel gebruikt door vaarscholen en tijdens vaarbewijs cursussen.

Gratis verzending!

Extra informatie

Extra informatie

Aantal pagina's 280
Druk 11
ISBN 8719992197903
Uitgever VBO uitgeverij
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews