Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II inclusief 1200 Online Proefexamenvragen - Vaarbewijs Academy

Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II inclusief 1200 Online Proefexamenvragen - Vaarbewijs Academy
€ 31,99

Met deze vaarbewijs set van Vaarbewijs Academy slaag jij gegarandeerd. Deze set bestaat namelijk uit het boek Klein Vaarbewijs deel 1 en 2, en maar liefst 1200 online oefenexamenvragen. Je kunt met deze variant dus door te oefenen de vaarbewijs theorie eigen maken. Als je dus meer van oefenen houdt, dan van lezen, dan is deze set absoluut wat voor jou! 


Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

OF
Beschrijving

Details

Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II inclusief 1200 Online Examenvragen

Ben jij van plan om te gaan varen? Haal dan je Klein Vaarbewijs, dan ben jij er zeker van dat je alle verkeersregels op het water kent. Hiermee voorkom je onveiligheden, zoals ongevallen of aanvaringen. We moeten er met zijn allen voor zorgen dat het verkeer op het water veilig is en blijft.

Een Klein Vaarbewijs is verplicht als je gaat varen met een pleziervaartuig dat sneller kan dan 20 km/uur of een lengte heeft tussen de 15 en 25 meter. Bij bedrijfsmatig gebruik geldt dit voor een lengte tussen de 15 en 20 meter. Maar ook in alle andere gevallen is een Klein Vaarbewijs dus aan te raden!

De Vaarbewijs Academy heeft een prachtig vaarbewijs boek op de markt gebracht, waarmee jij je uitstekend kunt voorbereiden op het vaarbewijs examen. Het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 is conform de richtlijnen van VAMEX opgesteld. En sluit dus goed aan op het daadwerkelijke vaarbewijs examen.

Wij raden dit boek van de Vaarbewijs Academy aan, omdat het duidelijk geschreven is, en ondersteund wordt met vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden. Hierdoor is het ook voor mensen die nog niks afweten van de regels op het water, makkelijk te begrijpen. Deze variant bevat extra veel online oefenexamenvragen. Je kunt de vaarbewijs theorie dus voor een groot deel eigen maken door online te oefenen! Je hebt na registratie maar liefst 6 maanden online toegang tot de databank met oefenvragen.

Uiteraard sturen we je bij aanschaf de allernieuwste editie van dit vaarbewijs boek toe! Wij wensen je veel succes bij het behalen van je Klein Vaarbewijs!

 

Prijzen vergelijken?

Je kunt het Vaarbewijs Cursusboek van Vaarbewijs Academy gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor de vaarbeijs boeken worden door de uitgeverij bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus dezelfde prijzen. Het enige waar je voordeel op kunt behalen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!' en supersnelle verzending. Vandaag besteld = Morgen in huis!

 

Blundell Harling Portland Plotter Pack

Ga je ook het examen Klein Vaarbewijs Deel 2 afleggen? Dan raden we je aan om de Portland Plotter Pack mee te bestellen. Voor deze cursus is de plotter en passer noodzakelijk! Je kunt de Portland Plotter Pack hier bestellen. 

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2019-2020
Aantal pagina's 450
ISBN 9789-06410-6958
Uitgever Vaarbewijs Academy
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 7 item(s)

Goed boek
Goed boek, duidelijke uitleg, en heeeel veeel oefenvragen.
Review door Jurgen / (Geplaatst op 11-08-2018)
Snel geleverd
Hele snelle levering
Review door Albert / (Geplaatst op 10-08-2018)
Snel en compleet
Voordelig boek vaarbewijs I en II voor een gunstige prijs
Review door T. / (Geplaatst op 16-07-2018)
Boek met goede uitleg
Snelle levering, en een boek met goede uitleg
Review door Karsten / (Geplaatst op 16-07-2018)
Goed boek
Prima boek om je vaarbewijs mee te halen
Review door Ruud / (Geplaatst op 14-07-2018)
Vaarbewijs
Zeer handig boek, en de oefenvragen zijn inderdaad heel erg fijn. Aanrader!
Review door Carolijn / (Geplaatst op 13-07-2018)
Vaarbewijs en veel oefenvragen
Prima boek, en heel veel oefenexamenvragen. Fijn om te leren voor je vaarbewijs!
Review door Jason / (Geplaatst op 12-07-2018)