Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II - Vaarbewijs Academy

Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II - Vaarbewijs Academy
€ 20,99

Dit vaarbewijs boek van Vaarbewijs Academy is uitermate geschikt voor het behalen van je Klein Vaarbewijs deel 1 en 2. Neem eerst de vaarbewijs theorie door en maak vervolgens online 200 oefenexamenvragen, om te testen of je de theorie voldoende beheerst. Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van dit prachtige boek.


Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!!

OF
Beschrijving

Details

Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II

Wil jij lekker genieten op het water? Dan is het belangrijk dat jij nagaat of je een Klein Vaarbewijs moet behalen. Zo is een Klein Vaarbewijs verplicht voor het varen met een pleziervaartuig dat sneller kan dan 20 km/uur of een lengte heeft tussen de 15 en 25 meter. Als je bedrijfsmatig gaat varen, dan is een Klein Vaarbewijs verplicht bij een lengte tussen de 15 en 20 meter. 

Ook als een Klein Vaarbewijs niet verplicht is, is het aan te raden om je te verdiepen in de verkeersregels op het water. Hiermee zorgen wij er met zijn allen voor dat varen op het water veilig is, en worden ongevallen of aanvaringen voorkomen. De Vaarbewijs Academy ondersteunt je hierbij met haar prachtige vaarbewijs boek. 

Dit vaarbewijs boek is opgesteld door het team van de Vaarbewijs Academy. Dit team bestaat uit experts in de watersport met jarenlange praktijk ervaring. Met dit boek zit het wat betreft de inhoud dus wel goed.

Wij raden dit Klein Vaarbewijs boek aan omdat de Vaarbewijs Academy er door middel van afbeeldingen en praktijkvoorbeelden voor heeft gezorgd, dat dit boek gemakkelijk en plezierig is om door te nemen. Ook kun je online op de website van de Vaarbewijs Academy 200 online oefenexamenvragen maken. Zo kun jij testen, of je de theorie voldoende beheerst! 

Met dit Klein Vaarbewijs boek deel 1 en 2 bereid jij je dus 100% goed voor op het vaarbewijs examen.

 

Prijzen vergelijken?

Je kunt het Vaarbewijs Cursusboek van Vaarbewijs Academy gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor de vaarbewijs boeken worden door de uitgeverij bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus dezelfde prijzen. Het enige waar je voordeel op kunt behalen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!' en supersnelle verzending. Vandaag besteld = Morgen in huis!

 

Wil je graag meer Online Oefenexamens maken?

Ga dan voor het Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II met 1200 online oefenexamenvragen van Vaarbewijs Academy. Deze set kost € 29,95, en kun je hier bestellen. 

 

Blundell Harling Portland Plotter Pack

Ga je ook het examen Klein Vaarbewijs Deel 2 afleggen? Dan raden we je aan om de Portland Plotter Pack mee te bestellen. Voor deze cursus is de plotter en passer noodzakelijk! Je kunt de Portland Plotter Pack hier bestellen. 

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2019-2020
Aantal pagina's 450
ISBN 9789-0641-06941
Uitgever Vaarbewijs Academy
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 4 item(s)

Cursusboek kleinvaarbewijs 1 en 2
Boek is goed verpakt aangekomen. Eerste indruk was wel dat het geen makkelijke cursus is. Bij bestudering van de lesstof vraag je jezelf wel eens af, wat bedoelen ze daar nu mee. Het is niet direct begrijpelijk, maar door de lesstof verderop word het wel duidelijk.
Ik hoop natuurlijk dat ik het examen, na deze materie, met goed gevolg ga afsluiten.
Henk Schreur
Review door H / (Geplaatst op 14-08-2018)
Boek
Duidelijk boek, fijne aankoop.
Review door K. de Lange / (Geplaatst op 04-08-2018)
Vaarbewijs
Handig boek! Goede uitleg, en als toevoeging fijne oefenexamens
Review door Lauren / (Geplaatst op 29-07-2018)
Vaarbewijs
Fijn boek om uit te leren. Alles is duidelijk uitgelegd, en voor mij als leek goed te begrijpen. Ook de oefenvragen zijn goed!
Review door J. / (Geplaatst op 17-07-2018)