Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting (NIEUW)

Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting (NIEUW)
€ 25,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Heb jij je Klein Vaarbewijs Deel 1 al behaald? En ben je nu aan het leren voor het Klein Vaarbewijs Deel 2 Examen? Maak dan gebruik van de digitale Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting van Zorgeloos Studeren. In deze samenvatting wordt het gebruik van de plotter en passer uitgebreid toegelicht. Je ontvangt de samenvatting per e-mail (te groot om te downloaden uit je account). Je kunt de samenvatting vervolgens thuis uitprinten.

€ 25,00
Beschrijving

Details

Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting 2018 - STUDIEWIJZER

Zorgeloos Studeren biedt een zeer professionele en uitgebreide samenvatting van het gehele boek Vaarbewijs Deel 2 aan. De samenvatting bestaat uit 63 pagina's en is geschreven naar aanleiding van het meest recente studiemateriaal van Vaarbewijs Opleidingen (VBO). In deze samenvatting word je stap voor stap uitgelegd hoe je met de passer en plotter om moet gaan. Je ontvangt de samenvatting na betaling per e-mail. Je kunt de samenvatting vervolgens zelf thuis uitprinten.

Studeer je via een andere aanbieder? Ook dan kun je gebruik maken van onze samenvatting. Al het studiemateriaal leidt namelijk tot hetzelfde landelijke theorie examen!

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2018
Aantal pagina's 63
Uitgever Zorgeloos studeren
Taal Nederlands
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Reviews