Motor Theorie Samenvatting 2018/2019 VekaBest (PRINT)

Motor Theorie Samenvatting 2018/2019 VekaBest (PRINT)
€ 9,95

Leer jij liever van papier dan van een beeldscherm? Dan is dit prachtige A4-boekje van Zorgeloos Studeren geschikt voor jou. De Motor Theorie Samenvatting is geschreven naar aanleiding van het Motor Theorieboek Rijbewijs A van VekaBest en bestaat uit 38 pagina's. Het is een prettig document om kort voor je Motor Theorie Examen nog even snel door te nemen!


Vandaag besteld = Morgen in huis!

OF
Beschrijving

Details

Leren met een Motor Theorie Samenvatting 2018/2019

Ben jij hard aan het leren voor je Motor Theorie Examen? En vind je het lastig om alles uit het boek te onthouden? Of heb je maar weinig tijd of zin om te leren? Dan is deze Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren echt iets voor jou. Met deze duidelijke samenvatting kom jij al een heel eind. De Motor Theorie Samenvatting bevat namelijk alle belangrijke theoriestof die jij moet kennen voor je Motor Theorie Examen. De samenvatting bestaat uit 38 pagina's en wordt je per post toegestuurd. Je ontvangt een prachtig A4 boekje. Vandaag besteld = Morgen in huis!

De verzendkosten voor het A4-boekje bedragen € 2,95. Als je deze samenvatting in combinatie met een Motor Theorieboek aanschaft, dan betaal je geen verzendkosten. Je kunt ook voor een digitale versie van de Motor Theorie Samenvatting gaan. Je kunt deze hier bestellen voor slechts € 7,50!

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2018-2019
Aantal pagina's 38
ISBN 8719327047538
Uitgever Zorgeloos Studeren
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 1 item(s)

Supergoed!
Erg goede samenvatting. Ik heb het examen behaald op basis van alleen deze samenvatting (ik had wel auto al)!
Review door Ronald / (Geplaatst op 10-09-2018)