Motor Theorieboek Rijbewijs A met Online Examens Oefenen 2019 - ANWB

Motor Theorieboek Rijbewijs A met Online Examens Oefenen 2019 - ANWB
€ 34,95

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Wil jij graag eerst leren en daarna oefenen? Dan is dit Motor Theorieboek met Online Examens Oefenen van de ANWB echt iets voor jou. In deze set ontvang jij het Motor Theorieboek van de ANWB met maar liefst 2 maanden Online Toegang tot de database met Online Motor Theorie Oefenexamens. Je kunt zoveel oefenen als je wilt!


Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

1 x Motor Theorieboek Rijbewijs A 2020- ANWB   +€ 19,95
1 x Motor Online Examens Oefenen ANWB   +€ 15,00

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00

Beschrijving

Details

Motor Theorieboek + Online Examens Rijbewijs A

Motor Theorieboek

De ANWB is de bekende uitgeverij in verkeersleermiddelen van Nederland. Al jarenlang staan zij bekend om hun uitstekende rij- en theorieopleidingen. Dit Motor Theorieboek van de ANWB is dan ook een perfect boek om je mee voor te bereiden op het Motor Theorie Examen. Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van dit Motor Theorieboek. 

De motor theoriestof is verdeeld in 11 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk beschrijft een eigen onderwerp. De eerste hoofdstukken van het boek zijn gericht op het uitleggen van de verkeersregels en verkeerstekens. Het laatste hoofdstuk richt zich op meer algemene aspecten, zoals informatie over rijbewijscategorieën, kenteken en kentekencard, voertuigeisen en gevolgen voor het milieu. 

Dit Motor Theorieboek van de ANWB is naar onze mening een van de beste in de markt. De motor theorie wordt in duidelijke en eenvoudige taal uitgelegd. Met prachtige afbeeldingen en praktijksituaties maken zij de theorie inzichtelijk en praktisch toepasbaar. Ook maakt dit het leuk om het theorieboek door te nemen. Dit Motor Theorieboek is dus een echte aanrader!

 

2 Maanden Online Examens Oefenen 

Als je het Motor Theorieboek hebt doorgenomen, dan kun je gaan starten met de Online Motor Oefenexamens. Hiermee kun jij testen of je de motor theorie voldoende beheerst. 

De online vragenbank van de ANWB is rijk gevuld met oefenexamenvragen. Je mag met deze code, die je ontvangt bij het prachtige Motor Theorieboek, maar liefst 2 maanden online oefenen. Beantwoord je vragen onjuist? Dan krijg je direct teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn, en waarom. Hierdoor leer je dus interactief verder! 

Als jij je zorgvuldig wilt voorbereiden op het Motor Theorie Examen, dan is deze complete set van een Theorieboek en Online Oefenexamens dus het juiste middel. Hiermee heb jij de meeste kans van slagen! 

 

Prijzen vergelijken?

Je kunt het Motor Theorieboek van de ANWB gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor motor theorieboeken worden door de uitgever bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus exact dezelfde prijzen. Het enige waar je op kunt besparen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!' en supersnelle verzending. Vandaag besteld = Morgen in huis!

 

Op zoek naar een makkelijke manier om je Motor Theorie Examen te halen?

Wil jij graag op een eenvoudige manier je Motor Theorie Examen halen? Maak dan gebruik van de uitstekende Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. In deze samenvatting zijn alle belangrijke punten samengevat. Hierdoor kun jij snel en gemakkelijk alle motor theoriestof tot je nemen! 

Neem deze samenvatting een aantal keer door, en je weet al best heel veel van de motor theorie. Pak vervolgens het Motor Theorieboek van de ANWB erbij, en verdiep je verder in de aspecten die jij lastig vindt. Of doe het andersom: neem eerst het Motor Theorieboek van de ANWB door, en ga vervolgens aan de slag met de Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. Zo kun je de samenvatting kort voor je examen gebruiken om nogmaals alle hoofdpunten door te nemen. Gebruik hem zoals je wilt, een samenvatting is altijd handig! 

Deze Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren bestaat uit 49 pagina’s, en volgt de indeling van het Motor Theorieboek van de ANWB. Je kunt de samenvatting en het boek dus gemakkelijk naast elkaar gebruiken, en eventueel zelf aanvullen op punten die jij lastig of moeilijk te onthouden vindt. 

Je kunt de Motor Theorie samenvatting hier als Download, en hier als A4-boekje bestellen.  

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2019
Aantal pagina's 228
ISBN 97890-1804-2196
Uitgever ANWB
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 4 item(s)

motor
Goed boek om je motor theorie mee te behalen. Handig dat er oefenexamens bij zitten.
Review door Jochem / (Geplaatst op 30-09-2018)
Goed
Boek is duidelijk geschreven, en oefenexamens zijn goed
Review door Jan / (Geplaatst op 27-09-2018)
Boek motor theorie
Prima voorbereiding op het motor theorie examen
Review door Sander / (Geplaatst op 26-09-2018)
Motor theorie halen
Blij met deze aankoop. Goed boek met online omgeving!
Review door Dieuwertje / (Geplaatst op 26-09-2018)