Motor Theorieboek Rijbewijs A 2020- ANWB

Motor Theorieboek Rijbewijs A 2020- ANWB
€ 19,95

De ANWB staat al jarenlang bekend als één van de beste rij- en theorie opleidingen in Nederland. Dit Motor Theorieboek is dan ook uitermate geschikt om je Motor Theorie Examen mee te behalen. Het theorieboek is op een formele maar zeer duidelijke manier geschreven. Het bevat alle verkeersregels en verkeerssituaties die jij moet kennen voor je Motor Theorie Examen. Als jij je Motor Theorie Examen snel wilt behalen, dan zit je met dit Motor Theorieboek helemaal goed!


Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

OF
Beschrijving

Details

Leren met het Motor Theorieboek van de ANWB

Wil jij binnenkort je Motor Theorie Examen gaan halen? Dan heb jij uiteraard een goed motor theorieboek nodig waarmee je je kunt voorbereiden. Het Motor Theorieboek van de ANWB is zeker aan te bevelen! 

De ANWB staat al jaren bekend als dé marktleider op het gebied van theorie opleidingen. Dit motor theorieboek is dan ook zeer geschikt om je mee voor te bereiden op het Motor Theorie Examen. Alle CBR onderwerpen komen uitgebreid aan bod in dit theorieboek. Je ontvangt van ons uiteraard de allernieuwste uitgave van dit boek.

Het Motor Theorieboek bestaat uit 11 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk behandelt een eigen onderwerp, en wordt afgesloten met 10 vragen over de behandelde stof. Zo test jij meteen of je de behandelde stof goed begrepen hebt. Ook maakt de afwisseling tussen lezen en doen, het leuk om dit theorieboek door te nemen.

De eerste hoofdstukken van het theorieboek richten zich op de verkeersregels. Je leert wat de verkeerstekens en aanwijzingen inhouden, maar ook hoe je met je motor moet omgaan: hoe en waar mag je op- of afstappen, wanneer dien je anderen voorrang te verlenen etc. Het laatste deel richt zich op de meer algemene aspecten. Denk hierbij aan onderwerpen als het rijbewijs, kenteken, verkeerscontroles, technische eisen en milieuaspecten. 

Wij raden je dit Motor Theorieboek van de ANWB aan omdat het de motor theoriestof toelicht in heldere en duidelijke taal. Daarnaast wordt de theorie leuk afwisseld met afbeeldingen en praktijkvoorbeelden, waardoor het leuk wordt om dit theorieboek door te nemen. Bereid je voor met dit motor theorieboek en jij gaat gegarandeerd succes boeken op het Motor Theorie Examen! Zet hem op!

 

Prijzen vergelijken?

Je kunt het Motor Theorieboek van de ANWB gewoon bij ons bestellen. Je hoeft niet verder te zoeken voor een lagere prijs, want de prijzen voor motor theorieboeken worden door de uitgever bepaald. Iedere webshop of winkel hanteert dus exact dezelfde prijzen. Het enige waar je op kunt besparen zijn de verzendkosten. Wij bieden jou 'Gratis Verzending!' en supersnelle verzending. Vandaag besteld = Morgen in huis!

 

Op zoek naar een makkelijke manier om je Motor Theorie Examen te halen?

Wil jij graag op een eenvoudige manier je Motor Theorie Examen halen? Maak dan gebruik van de uitstekende Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. In deze samenvatting zijn alle belangrijke punten samengevat. Hierdoor kun jij snel en gemakkelijk alle motor theoriestof tot je nemen! 

Neem deze samenvatting een aantal keer door, en je weet al best heel veel van de motor theorie. Pak vervolgens het Motor Theorieboek van de ANWB erbij, en verdiep je verder in de aspecten die jij lastig vindt. Of doe het andersom: neem eerst het Motor Theorieboek van de ANWB door, en ga vervolgens aan de slag met de Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren. Zo kun je de samenvatting kort voor je examen gebruiken om nogmaals alle hoofdpunten door te nemen. Gebruik hem zoals je wilt, een samenvatting is altijd handig! 

Deze Motor Theorie Samenvatting van Zorgeloos Studeren bestaat uit 49 pagina’s, en volgt de indeling van het Motor Theorieboek van de ANWB. Je kunt de samenvatting en het boek dus gemakkelijk naast elkaar gebruiken, en eventueel zelf aanvullen op punten die jij lastig of moeilijk te onthouden vindt. 

Je kunt de Motor Theorie samenvatting hier als Download bestellen.  

 

Wil je ook graag Online Motor Theorie Examens oefenen? 

Wil je naast het doornemen van het Motor Theorieboek van de ANWB ook graag Online Oefenexamens maken. Ga dan voor het Motor Theorieboek + Online Examens Oefenen van de ANWB. Bij dit boek ontvang jij een toegangscode waarmee je maar liefst 2 maanden online kunt oefenen. Beantwoord je vragen onjuist? Dan krijg je direct teruggekoppeld wat het juiste antwoord moet zijn, en waarom. Hierdoor leer je dus interactief verder!  

Klik hier om het Motor Theorieboek + Online Examens Oefenen van de ANWB te bestellen. 

Extra informatie

Extra informatie

Versie 2020
Aantal pagina's 228
Druk 1
ISBN 97890-1804-2172
Uitgever ANWB
Taal Nederlands
Verzending Vandaag besteld, morgen in huis!
Reviews

Reviews 9 item(s)

Prachtig
Wow
Review door Jelle / (Geplaatst op 17-12-2018)
tevreden
snel en keurig afgehandeld bezorgt netjes aan gekomen
Review door gert / (Geplaatst op 07-11-2018)
Prima boek
Je kunt je met dit boek prima voorbereiden op het examen. Ik heb het examen in een keer gehaald.
Review door Sietse / (Geplaatst op 19-10-2018)
Prima boek
Boek geeft duidelijke uitleg op de meeste gebieden. Bij sommige paragrafen zijn er wat dingen onduidelijk beschreven, maar zodra men doorleest, wordt het allemaal duidelijk.
Nog even oefenen en dan het echte examen doen!
Review door Anne / (Geplaatst op 18-10-2018)
Boek met samenvatting
Ik heb het boek en de samenvatting gekocht. Het was heel eenvoudig om op deze manier voor te bereiden op het examen!
Review door Desiree / (Geplaatst op 26-09-2018)
Snel in huis
Snel in huis, boek van de anwb is goed!
Review door Mounaim / (Geplaatst op 06-09-2018)
Goed boek
Goed boek
Review door Tom / (Geplaatst op 06-09-2018)
Prima aankoop
Prima boek
Review door Ruben / (Geplaatst op 16-07-2018)
Motor theorie
Uitgebreid en in detail. Alles staat erin.
Review door Rick / (Geplaatst op 13-07-2018)