Over ons

Even voorstellen

THEORIE boeken & samenvattingen is de online webshop voor de aanschaf van je theorieboeken en samenvattingen. Wij zijn in 2016 begonnen met het aanbieden van samenvattingen ter voorbereiding op je theorie examen. In 2018 hebben we dit uitgebreid met boeken en online oefenexamens.

 

Welke boeken?

Er is een groot aanbod op het gebied van theorieboeken voor je theorie examen. Wij begrijpen dat het erg lastig voor jou moet zijn om een keuze te maken. Daarom hebben wij alvast een selectie gemaakt van de beste theorieboeken. Ons aanbod is dus beperkt, maar wél uitermate geschikt om je theorie examen mee te behalen.

Ook bieden we boeken met oefenexamens aan. Het is zeer belangrijk om te testen of je wat je geleerd hebt, ook kunt toepassen. Anders wordt je mogelijk verrast op je examen. En dat is niet wat we willen. Wij zien graag dat jij in 1 x met vlag en wimpel slaagt!

 

Waarom een samenvatting?

Wij begrijpen dat jij het erg druk hebt met school of studie, vrienden, uitgaan, rijlessen etc. en dat jij daarom op een zo efficiënt mogelijke manier wilt studeren voor je theorie examen. Hoe makkelijk is het dan, dat je net voor je examen nog alles snel even kunt herhalen met een samenvatting? Maak er net als vele anderen gebruik van.

 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

We versturen alle bestellingen die voor 17:00 binnen zijn gekomen, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen ontvang je je bestelling dus de volgende werkdag. We verzenden met PostNL en je ontvangt van ons altijd een track & trace zodat jij je bestelling kunt volgen. Alle producten die wij aanbieden op onze website hebben wij op voorraad. Vanaf € 12,50 versturen wij je bestelling gratis!