Vaarbewijs

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II - Vaarbewijs Academy
  € 20,99

  Dit vaarbewijs boek van Vaarbewijs Academy is uitermate geschikt voor het behalen van je Klein Vaarbewijs deel 1 en 2. Neem eerst de vaarbewijs theorie door en maak vervolgens online 200 oefenexamenvragen, om te testen of je de theorie voldoende beheerst. Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van dit prachtige boek.

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!!

  Lees meer
 2. Cursusboek Marifonie en Marcom-B
  € 18,95

  Dit cursusboek Marifonie en Marcom-B van de VBO is al jarenlang een begrip in de markt. Met dit cursusboek bereid jij je voor op het Basiscertificaat Marifonie en het Bedieningscertificaat Marcom-B. Dit boek sluit aan op de nieuwe exameneisen per 1 januari 2018. Neem geen risico, ga voor dit uitstekende boek ter voorbereiding op je examen!

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer
 3. Klein vaarbewijs Deel 1 Samenvatting - Studiewijzer
  € 15,00

  Ben jij aan het leren voor je Klein Vaarbewijs Deel 1 Examen? Maak dan gebruik van de digitale Klein Vaarbewijs Deel 1 Samenvatting van Zorgeloos Studeren. Dit maakt het leren een heel stuk makkelijker. Je ontvangt deze samenvatting direct na betaling in je account op onze website. Je kunt er dus direct mee aan de slag!

  Maak een account aan bij het afrekenen. Alleen dan kun je de samenvatting downloaden uit je account!

  Lees meer
 4. Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting (NIEUW)
  € 25,00

  Heb jij je Klein Vaarbewijs Deel 1 al behaald? En ben je nu aan het leren voor het Klein Vaarbewijs Deel 2 Examen? Maak dan gebruik van de digitale Klein Vaarbewijs Deel 2 Samenvatting van Zorgeloos Studeren. In deze samenvatting wordt het gebruik van de plotter en passer uitgebreid toegelicht. Je ontvangt de samenvatting per e-mail (te groot om te downloaden uit je account). Je kunt de samenvatting vervolgens thuis uitprinten.

  Lees meer
 5. Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2
  € 21,95

  Dit cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van de VBO is al jarenlang een begrip in de markt. Het is hét vaarbewijs boek om je mee voor te bereiden op het vaarbewijs examen. In dit Klein Vaarbewijs boek staat werkelijk alles wat je moet weten om te kunnen slagen. Daarnaast bevat het boek maar liefst 800 oefenexamenvragen. Iedere paragraaf van een hoofdstuk wordt afgesloten met oefenexamenvragen, zodat je direct kun testen of je het onderwerp voldoende beheerst. 

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)