Theorieboeken

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II - Vaarbewijs Academy
  € 20,99

  Dit vaarbewijs boek van Vaarbewijs Academy is uitermate geschikt voor het behalen van je Klein Vaarbewijs deel 1 en 2. Neem eerst de vaarbewijs theorie door en maak vervolgens online 200 oefenexamenvragen, om te testen of je de theorie voldoende beheerst. Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van dit prachtige boek.

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!!

  Lees meer
 2. Cursusboek Marifonie en Marcom-B
  € 18,95

  Dit cursusboek Marifonie en Marcom-B van de VBO is al jarenlang een begrip in de markt. Met dit cursusboek bereid jij je voor op het Basiscertificaat Marifonie en het Bedieningscertificaat Marcom-B. Dit boek sluit aan op de nieuwe exameneisen per 1 januari 2018. Neem geen risico, ga voor dit uitstekende boek ter voorbereiding op je examen!

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer
 3. Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2
  € 21,95

  Dit cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van de VBO is al jarenlang een begrip in de markt. Het is hét vaarbewijs boek om je mee voor te bereiden op het vaarbewijs examen. In dit Klein Vaarbewijs boek staat werkelijk alles wat je moet weten om te kunnen slagen. Daarnaast bevat het boek maar liefst 800 oefenexamenvragen. Iedere paragraaf van een hoofdstuk wordt afgesloten met oefenexamenvragen, zodat je direct kun testen of je het onderwerp voldoende beheerst. 

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)