Theorieboeken

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

 1. Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II - Vaarbewijs Academy
  € 18,95

  Dit vaarbewijs boek van Vaarbewijs Academy is uitermate geschikt voor het behalen van je Klein Vaarbewijs deel 1 en 2. Neem eerst de vaarbewijs theorie door en maak vervolgens online 200 oefenexamenvragen, om te testen of je de theorie voldoende beheerst. Je ontvangt van ons de allernieuwste editie van dit prachtige boek.

  Dit product is op dit moment niet leverbaar. Wij wachten tot editie 2019 uitkomt, en zullen dit product vanaf dat moment weer aanbieden!

  Lees meer
 2. Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II en Portland Course Plotter
  € 49,90

  In dit pakket ontvang je de allernieuwste editie van het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Ben Ros, samen met de Portland Plotter van Blundell Harling Navigation.

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer
 3. Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II en Portland Course Plotter Pack
  € 60,90

  In dit pakket ontvang je de allernieuwste editie van het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Ben Ros, samen met de Portland Plotter Pack van Blundell Harling Navigation.

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer
 4. Cursusboek Marifonie en Marcom-B
  € 18,95

  Dit cursusboek Marifonie en Marcom-B van de VBO is al jarenlang een begrip in de markt. Met dit cursusboek bereid jij je voor op het Basiscertificaat Marifonie en het Bedieningscertificaat Marcom-B. Dit boek sluit aan op de nieuwe exameneisen per 1 januari 2018. Neem geen risico, ga voor dit uitstekende boek ter voorbereiding op je examen!

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer
 5. Portland Course Plotter
  € 27,95
  Dé Portland Course Plotter van Blundell Harling Navigation. Lees meer
 6. Portland Course Plotter Set (koersplotter en kaartpasser)
  € 38,95
  Complete set van de 'Portland Course Plotter' en 'Single Hand 7" kaartpasser' van Blundell Harling Navigation. Lees meer
 7. Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 en 2
  € 21,95

  Dit cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van de VBO is al jarenlang een begrip in de markt. Het is hét vaarbewijs boek om je mee voor te bereiden op het vaarbewijs examen. In dit Klein Vaarbewijs boek staat werkelijk alles wat je moet weten om te kunnen slagen. Daarnaast bevat het boek maar liefst 800 oefenexamenvragen. Iedere paragraaf van een hoofdstuk wordt afgesloten met oefenexamenvragen, zodat je direct kun testen of je het onderwerp voldoende beheerst. 

  Wij verkopen de allernieuwste editie. Gratis verzending!

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)